Coaching

MC900439611Ben je op zoek naar een andere baan en lukt het nog maar niet om die te vinden? Weet je niet wat voor baan je ambieert? Is het nog onduidelijk voor je of je een nieuwe baan wil of dat je een eigen bedrijf wil starten? Voel je je leeg door het kwijtraken van je baan en weet je niet meer waar te beginnen met het vorm geven van je leven?

BESTME biedt resultaatgerichte coaching op maat aan. Je wordt begeleid om stappen te zetten richting een nieuwe prachtige toekomst. Onze coaching is met name gericht op klanten, die al pogingen hebben ondernomen, maar nog niet succesvol zijn geweest. Onze filosofie is dat elk mens talent heeft en vaardigheden heeft, die tot bloei kunnen komen in de juiste setting. Wij helpen je graag de ultieme match te maken tussen jou en de baan van je dromen. De baan waar je je elke dag voelt alsof je betaald wordt om werk te doen, dat je ook gratis zou willen doen.

De coaching door BESTME onderscheidt zich door de persoonlijke aanpak. Dat dit ook in groepscoachingsessies het geval is, kun je lezen in de testimonials. Door de persoonlijke aanpak krijg je bij BESTME precies wat jij nodig hebt, om te komen waar jij wil. Je krijgt praktische tips. Je zal verrijkt worden met allerlei gebruikelijke, maar ook ongebruikelijke methoden en informatiebronnen. Je zal kennis maken met een enorme diversiteit aan mogelijkheden om je je doel te laten bereiken. Wij zullen er alles aan doen om eraan bij te dragen dat jij daar komt. Als jij daar ook toe bereid bent, is er geen twijfel m

BESTME biedt coaching aan op individuele basis en voor groepen. Er vindt eerst een intakegesprek plaats, tenzij je al hebt deelgenomen aan een gratis webinar of workshop. Voor een ieder is de tweede stap het formuleren van het coachingsdoel. Daar kun je ondersteuning bij krijgen. Er worden afspraken gemaakt over het aantal gesprekken. Deze afspraken worden vastgelegd.

BESTME is enorm succesvol in het begeleiden van klanten, die op zoek zijn naar een nieuwe baan.

De tarieven worden samengesteld op basis van je individuele situatie en coachingsdoel. Voor klanten zonder inkomen is er de mogelijkheid om een betalingsregeling af te sluiten. Voor meer informatie over de tarieven kun je het inschrijfformulier invullen. Wij nemen dan zsm contact met je op.