Gooi je CV weg!

Gooi je CV weg!!!
Workshop: Manifest

Hoe laat je zien wie je echt bent? Wil je een switch maken, maar toont je CV steeds een andere kant van jezelf? Lukt het je nog niet om uit dat hokje te geraken? Spreek je eigenlijk meer over wat je hebt gedaan, in plaats van hoe je toekomst eruit gaat zien? Als je wordt overvallen door de vraag waar je goed in bent, kom je dan meestal niet zo sterk uit je woorden als je zou willen?

Dan is de workshop: Schrijf je Manifest, voor jou gecreëerd. Daarin geef je onder andere aan wie je bent, wat je belangrijk vindt. Als iemand je Manifest leest weet deze wat je drijft, wat voor persoon je bent, wat jij te bieden hebt en wat jij nodig hebt om tot je recht te komen. Jouw Manifest is de multidimensionale weergave van jouw CV! Die kennis kun je gebruiken om zowel je mondelinge als je schriftelijke presentatie in te kleuren. Je kunt je Manifest gebruiken als naslagwerk voor jezelf of het aan een potentiële werkgever geven om een beter beeld van jezelf te verschaffen. Je Manifest stelt je in staat om niet meer achter de feiten aan te lopen door steeds je CV aan de nieuwste (technische/lay-out) inzichten aan te passen, maar voor te lopen op waar je naartoe wil.

Deze workshop wordt in drie varianten gegeven.
Variant 1 beslaat 1 dagdeel. Daarvoor is vereist dat je prima weet te verwoorden waar je naartoe wil, wat je passie is, waar je goed in bent en wat jou tot nog toe heeft belemmerd. Deze informatie stuur je 2 weken voor de workshop op. De investering voor deze workshop bedraagt 75€. Je krijgt vooraf leesmateriaal om je te verdiepen in de achtergronden van het Manifest.

Variant 2 beslaat 2 dagdelen en kost 100€. De bovenstaande vragen hoef je niet vooraf te kunnen beantwoorden. We werken daar samen met jou aan tijdens het eerste dagdeel. Als je de periode tussen de workshops goed benut om deze issues verder uit te diepen, zul je na de 2e workshop je manifest zelfstandig af kunnen ronden. *

Variant 3 omvat de 2 hierboven genoemde dagdelen inclusief een coachingsessie. Deze sessie kun je benutten voor, tussen of na de workshops. Belemmeringen, die je tegenkomt bij het beantwoorden van de essentiële vragen in het eerste dagdeel, zoals bijvoorbeeld wat is je passie, kun je zo overwinnen. Echter ook vragen mbt je manifest kun je in de sessie aan de orde stellen zodat je zeker weten dit traject af kunt ronden met een prachtig manifest. De investering is 175€. Een losse coachingsessie kost 100€. *
* betaling in twee keer mogelijk voor variant 2 en 3

Locatie: in Utrecht Noord-Oost en Overvecht
Data 10 januari (deel 1) en 24 januari 2018 (deel 2). Alle bijeenkomsten van 10.30 uur -15.00 uur

Aanmelden door email met telefoonnummer naar manifest@sheilakroes.com Heb je vragen? Bel dan naar 06-24888978