Testimonial

“In plaats van open deuren in te trappen of een kant-en-klaar verhaal op te dreunen – zoals helaas vaker gebeurt bij dit soort sessies – wordt er eerst nagegaan waar de behoeftes van de deelnemers liggen. Naar aanleiding van die antwoorden gaat Sheila aan de slag. Met specifieke vragen, gericht advies, (onverwachte) tips, realistische oefeningen. Dit is niet alleen oppeppend en inspirerend, maar je krijgt ook allerlei handvatten aangereikt waar je werkelijk iets aan hebt. Een absolute aanrader!”

“Na 1 bijeenkomst met Sheila ben ik al geïnspireerd. Ik iedereen aan, die graag gemotiveerd wil worden om een nieuwe baan te vinden, om kennis te maken met Sheila. Ze helpt je onder andere om erachter te komen wat je ambities zijn en waar je interesses liggen. Je krijgt heel veel handige tips en feedback.”

“Voordat wij begonnen was ik er van overtuigd dat ik helemaal onderaan de voedselketen stond, dat ik niks waard was, dat geen enkele werkgever mij ooit aan zou nemen. Door in een beschermde omgeving mijn zelfvertrouwen op te bouwen, heb ik mezelf los kunnen maken van die negatieve spiraal. De coaching heeft me dus heel erg geholpen. (ook aan een baan)”

“Vanaf het begin heb ik een goede klik gehad met Sheila. Ze is vriendelijk maar ook altijd zeer scherp. Bovendien is ze je meestal 1 of 2 stapjes voor als het gaat om zelfkennis. Het uitstralen van positieve energie en het aanleren van positief denken zijn Sheila’s sterkste wapens. Ze gelooft in je (ook als je niet in jezelf gelooft) en weet dat op jou over te brengen. Hierdoor krijg je het voor elkaar om je diepste angsten en grootste onzekerheden tegemoet te treden als een uitdaging én met het vertrouwen dat je ze uiteindelijk gaat overwinnen. Je hele wereldbeeld verandert, omdat dingen die je in het verleden als onmogelijk had betiteld voor jezelf, nu opeens een leuke uitdaging lijken of misschien zelfs wel een gepasseerd station. Het traject is niet makkelijk, maar als persoon groei je veel en veel sneller dan je ooit zelf voor mogelijk had gehouden. Je horizon verschuift continue.”

“Ik vind Sheila een prettige coach omdat we het goed met elkaar kunnen vinden. Omdat ze goed naar me luistert. Ze plakt geen label op mijn voorhoofd. Ze kan goede vragen stellen en zo tot de kern komen van een probleem. Ze houdt van aanpakken, geeft goede adviezen en ze is niet bang om te zeggen waar het op staat. Ze stimuleert me om echt te vinden wat ik leuk vind en is niet van de compromissen, ook al is dat soms makkelijker.”

“Sheila maakt meer bij me los in één gesprek dan een psycholoog in een hele serie gesprekken. Ze komt zo snel tot de kern van het probleem, dat we veel resultaat boeken in elk gesprek. Ik kom ook niet weg met halve of vage antwoorden, waardoor ik gedwongen wordt om echt naar binnen te kijken, wat ik wil gaan doen met mijn leven en wat me daarvan tot nu toe heeft weerhouden.”